Hvem er vi? - A-Vet Smådyrklinikk

Hvem er vi?

Vi har tatt oss kjærlig av dyrene i Vestfold i mer enn 15 år.

Siden A-VET ble etablert i 2004, har vi hatt fokus på utvikling av kunnskap gjennom etterutdanning og kursdeltagelse.

Sammen med løpende investeringer i moderne utstyr til utredning og behandling av kjæledyr og sportsdyr har vi dermed kunnet sikre høy kvalitet på veterinære ytelser og service.

På A-VET har vi en autorisert øyelyser med spesialkompetanse i øyekirurgi.
Vi mottar henviste pasienter fra andre klinikker i hele fylket.

I de kommende år vil vi fortsette med å utvikle oss faglig på klinikken samt modernisere de fysiske rammer som utgjør den travle hverdag på en av Vestfolds mest moderne veterinære klinikker.
Velkommen til oss på A-VET!

Vårt team på A-Vet Smådyrklinikk

Elisabeth Bjørnestad

Veterinær og innehaver av klinikken

Elisabeth er veterinær og autorisert øyelyser, og hun har spesialkompetanse innen øyekirurgi etter å ha gjennomgått European School for Advanced Veterinary Studies  i Toulouse i Frankrike i 2002, 2005 og 2011. Elisabeth er også autorisert til å utstede kneleddsattester for Norsk Kennel Klub.

Hun har etterutdanning i indremedisin, generell kirurgi, oral kirurgi og ultralyd ved European School for Advanced Veterinary Studies. Elisabeth er spesielt interessert i akuttmedisin og har deltatt på mange internasjonale kurs i akuttmedisin de siste 10 årene.

Elisabeth er oppvokst i Oslo. Uteksaminert fra Norges Veterinærhøskole i 1985. Har vorsteherhunden Atella på 1,5 år.

Silje Bergsvand

Veterinær

Silje  som kommer fra Larvik -er utdannet ved Universitetet i Warsava, og ble en del av teamet vårt i 2015.

Inntil det jobbet Silje ved Din Dyreklinikk, og har slik på kort tid opparbeidet seg mye erfaring og er nå i gang med å jobbe seg videre opp med støtte fra  teamet vårt. Hun har ikke valgt spesialisering ennå, men har spesiell interesse for indremedisin, endokrinoologi ( læren om hormoner) og nevrologi.

Silje jobber samvittighetsfullt og grundig og er meget engasjert i pasientene sine. Både dyr og eier blir svært godt ivaretatt  i Siljes’s hender. På kort tid har hun gått rett inn i det gode samholdet og miljøet vi har på klinikken hos oss. Som oss andre, har også Silje kjæledyr. Det er Gordon setter blandingen Eros og katten Shadow -en nydelig Hellig Birma på 6 år.

Line Eide

Dyrepleier

Line er dyrepleier. Hun gikk på dyrepleierstudiet  i Kolding i Danmark. Hun studerte i 3 år og hadde samtidig praksis på Din Dyreklinikk i Sandefjord. Hun har i år tatt etterutdanning innen anestesi som er hennes hovedinteresse. Line har  hundene Lee Loo og Phoebe.
Line har gått ut i fødslepermisjon og kommer tilbake sommeren 2017.

M-Therese Martinsson

Dyrepleier

Therese er ferdig utdannet dyrepleier fra  NMBU ( Norges veterinærhøyskole) i Oslo.

Hun bor i Sandefjord og  er opprinnelig svensk. Therese har ingen kjæledyr  akkurat nå. Hun elsker katter og er vedlig  interessert i tannhelse og anestesi.

Ewelina Kastelik

Klinikkassistent

Ewelina er  dyrepleierassistent . Hun har en master i Animal Science fra Polen.

Hun har jobbet som dyrepasser i dyrehage i USA, og har også flere år i England og på Petvett i Norge som veterinærassistent. Ewelinas hovedinteresse er anestesi, og  er flink med håndtering av alle dyrearter, inkludert eksotiske dyr.

Vivian Andersen

Klinikksekretær

Vivian er administrator og holder styr på oss andre ansatte på klinikken.

Vivian er utdannet innen service, og tar godt vare på både tobente og firbente kunder.

Ronja Hauan

Dyrepleierstudent

Hun er veldig interessert i dyr og har flere katter hjemme. Når hun ikke er hos oss , studerer hun i Kolding i Danmark