A- Vet – en sertifisert dyreklinikk - A-Vet Smådyrklinikk

A- Vet – en sertifisert dyreklinikk

hund og julemat og julegaver farlig
En trygg jul med kjæledyr
desember 14, 2018
allergi symptomer hos hund
5 tegn på at hunden din kan ha allergi
mars 7, 2019
Vis alle

Vi kan med stor glede fortelle at vi nå er en dyreklinikk sertifisert av Den Norske Veterinærforening (DNV)!

«Hjelp» tenker du kanskje nå. «Har de ikke tidligere vært en godkjent dyreklinikk?»

Det er helt naturlig å stille dette spørsmålet, men fortvil ikke. Dette innebærer rett og slett at vi nå har fått et kvalitetsstempel som bare et utvalg klinikker i Norge er kvalifisert til. Det er nemlig sånn at det på ingen måte er et krav om å være godkjent av DNV.

Av ca 450 dyreklinikker i hele Norge er det bare 43 som har denne sertifiseringen. I Vestfold er det kun én klinikk til som er godkjent av DNV.

Det har vært et ønske fra oss på A-Vet å få til dette fordi vi vil være på tå hev og følge utviklingen i en raskt voksende bransje. For å være en del av dette selskapet er det en rekke strenge krav som må oppfylles innen faglig kompetanse, diagnostikk og behandling. Man blir etter godkjenningen kontrollert av et tilsynsutvalg (TUD) for å sikre at man opprettholder denne kvaliteten.

 

Dette betyr å være sertifisert dyreklinikk av den norske veterinærforeningen

Så hva betyr egentlig dette for dere som dyreeiere?

Det betyr rett og slett at dere kan være trygge på at vi er en dyreklinikk som innehar høy kompetanse blant ansatte, lokaler og utstyr med en god standard, og ikke minst har vi gode rutiner som sikrer ditt dyr den behandlingen den fortjener.

Velkommen!! 🐶🐱