Sertifisert dyreklinikk - A-Vet Smådyrklinikk

Sertifisert dyreklinikk

Katt drikker frostvæske
Inntak av frostvæske
november 27, 2018
allergi symptomer hos hund
Hundeallergi
mars 7, 2019
Vis alle

Sertifisert av Den Norske Veterinærforening

Vi er stolte av å være sertifisert av Den norske veterinærforening. Av ca 450 dyreklinikker i hele Norge er det bare 43 som har denne sertifiseringen. I Vestfold er A-Vet en av to klinikker som er godkjent av DNV. Det betyr rett og slett at dere kan være trygge på at vi er en dyreklinikk som innehar høy kompetanse blant ansatte, lokaler og utstyr med en god standard, og ikke minst har vi gode rutiner som sikrer ditt dyr den behandlingen den fortjener.

Det har vært et ønske fra oss på A-Vet å få til dette fordi vi vil være på tå hev og følge utviklingen i en raskt voksende bransje. For å være en del av dette selskapet er det en rekke strenge krav som må oppfylles innen faglig kompetanse, diagnostikk og behandling. Man blir etter godkjenningen kontrollert av et tilsynsutvalg (TUD) for å sikre at man opprettholder denne kvaliteten.

Kvalitet i alle ledd

Den norske veterinærforening har en egen sertifiseringsordning for dyreklinikker. Hovedmålet med sertifiseringsordningen er å bidra til en løfting av kvaliteten på de norske dyreklinikkene, både faglig og administrativt. DNVs tilsynsutvalg for dyreklinikker (TUD) har ansvar for sertifiseringsordningen, gjennomfører tilsyn med etterfølgende rapport, og følger opp eventuelle pålegg som blir gitt. Sertifiseringsordningen er frivillig og setter betydelige krav til A-Vets behandlingstilbud og kvalitetssikringsrutiner.

Oppdatert utstyr og kompetanse

For å bli sertifisert av Den norske veterinærforening (DNV) må dyreklinikken foruten å ha moderne medisinsk utstyr også ha erfarne og oppdaterte veterinærer, dyrepleiere og assistenter. Det stilles spesifikke krav til utstyr og fasiliteter som må finnes ved klinikken, og personalet må kunne dokumentere etterutdanning av et gitt omfang.

 

 

Dette betyr å være sertifisert dyreklinikk av den norske veterinærforeningen

 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /www/avet/www.a-vet.no/webroot/wp-content/themes/a-vet/includes/content-single.php on line 259
Elisabeth Bjørnestad
Elisabeth Bjørnestad
Elisabeth er veterinær og innehaver av klinikken. Hun er autorisert øyelyser og har spesialkompetanse innen øyekirurgi. I tillegg har Elisabeth etterutdanning i indremedisin, generell kirurgi, oral kirurgi og ultralyd. Akuttmedisin er et felt Elisabeth brenner ekstra mye for. Hun er også autorisert til å utstede kneleddsattester for Norsk Kennel Klub.