Hvem er vi? - A-Vet Smådyrklinikk

Hvem er vi?

Vi har tatt oss kjærlig av dyrene i Vestfold i mer enn 15 år.

Siden A-VET ble etablert i 2004, har vi hatt fokus på utvikling av kunnskap gjennom etterutdanning og kursdeltagelse.

Sammen med løpende investeringer i moderne utstyr til utredning og behandling av kjæledyr og sportsdyr har vi dermed kunnet sikre høy kvalitet på veterinære ytelser og service.

På A-VET har vi en autorisert øyelyser med spesialkompetanse i øyekirurgi.
Vi mottar henviste pasienter fra andre klinikker i hele fylket.

I de kommende år vil vi fortsette med å utvikle oss faglig på klinikken samt modernisere de fysiske rammer som utgjør den travle hverdag på en av Vestfolds mest moderne veterinære klinikker.
Velkommen til oss på A-VET!

Vårt team på A-Vet Smådyrklinikk

Elisabeth Bjørnestad

Veterinær og innehaver av klinikken

Elisabeth er veterinær og autorisert øyelyser, og hun har spesialkompetanse innen øyekirurgi etter å ha gjennomgått European School for Advanced Veterinary Studies  i Toulouse i Frankrike i 2002, 2005 og 2011. Elisabeth er også autorisert til å utstede kneleddsattester for Norsk Kennel Klub.

Hun har etterutdanning i indremedisin, generell kirurgi, oral kirurgi og ultralyd ved European School for Advanced Veterinary Studies. Elisabeth er spesielt interessert i akuttmedisin og har deltatt på mange internasjonale kurs i akuttmedisin de siste 10 årene.

Elisabeth er oppvokst i Oslo. Uteksaminert fra Norges Veterinærhøskole i 1985. Har vorsteherhunden Atella på 4,5 år.

Last ned PDF med etterutdanning: Videre og etterutdanning

Silje Bergsvand

Veterinær

Silje  som kommer fra Larvik -er utdannet ved Universitetet i Warsava, og ble en del av teamet vårt i 2014.

Inntil det jobbet Silje ved Din Dyreklinikk, og har slik på kort tid opparbeidet seg mye erfaring og er nå i gang med å jobbe seg videre opp med støtte fra  teamet vårt. Hun har ikke valgt spesialisering ennå, men har interesse for indremedisin, spesielt kardiologi og reproduksjon.

Silje jobber samvittighetsfullt og grundig og er meget engasjert i pasientene sine. Både dyr og eier blir svært godt ivaretatt  i Siljes’s hender. På kort tid har hun gått rett inn i det gode samholdet og miljøet vi har på klinikken hos oss. Som oss andre, har også Silje kjæledyr. Det er Gordon setter blandingen Eros og katten Shadow -en nydelig Hellig Birma på 6 år.

Vivian Andersen

Klinikksekretær

Vivian er administrator og holder styr på oss andre ansatte på klinikken.

Vivian er utdannet innen service, og tar godt vare på både tobente og firbente kunder.

Vivian har hunden Nala.

Line Eide

Dyrepleier

Line er dyrepleier. Hun gikk på dyrepleierstudiet  i Kolding i Danmark. Hun studerte i 3 år og hadde samtidig praksis på Din Dyreklinikk i Sandefjord. Hun har tatt etterutdanning innen anestesi som er hennes hovedinteresse. Line har  hundene Smilla og Phoebe.

Ronja Hauan

Dyrepleier

Ronja er dyrepleier. Hun gikk på dyrepleierstudiet i Kolding i Danmark. Hun studerte i 3 år og hadde samtidig praksisen sin hos oss. Hennes hovedinteresser er tenner og poliklinikk. Ronja har en Staffordshire bull terrier som heter Dexter.