Hvem er vi? - A-Vet Smådyrklinikk

Hvem er vi?

Vi har tatt oss kjærlig av dyrene i Vestfold i mer enn 15 år.

Siden A-VET ble etablert i 2004, har vi hatt fokus på utvikling av kunnskap gjennom etterutdanning og kursdeltagelse.

Sammen med løpende investeringer i moderne utstyr til utredning og behandling av kjæledyr og sportsdyr har vi dermed kunnet sikre høy kvalitet på veterinære ytelser og service.

På A-VET har vi en autorisert øyelyser med spesialkompetanse i øyekirurgi.
Vi mottar henviste pasienter fra andre klinikker i hele fylket.

I de kommende år vil vi fortsette med å utvikle oss faglig på klinikken samt modernisere de fysiske rammer som utgjør den travle hverdag på en av Vestfolds mest moderne veterinære klinikker.
Velkommen til oss på A-VET!

Vårt team på A-Vet Smådyrklinikk

Elisabeth Bjørnestad

Veterinær og innehaver av klinikken

Elisabeth er veterinær og autorisert øyelyser, og hun har spesialkompetanse innen øyekirurgi etter å ha gjennomgått European School for Advanced Veterinary Studies  i Toulouse i Frankrike i 2002, 2005 og 2011. Elisabeth er også autorisert til å utstede kneleddsattester for Norsk Kennel Klub.

Hun har etterutdanning i indremedisin, generell kirurgi, oral kirurgi og ultralyd ved European School for Advanced Veterinary Studies. Elisabeth er spesielt interessert i akuttmedisin og har deltatt på mange internasjonale kurs i akuttmedisin de siste 10 årene.

Elisabeth er oppvokst i Oslo. Uteksaminert fra Norges Veterinærhøskole i 1985. Har vorsteherhunden Atella.

Last ned PDF med etterutdanning: Videre og etterutdanning

Silje Bergsvand

Veterinær

Silje som kommer fra Larvik er utdannet ved Universitetet i Warszawa, og ble en del av teamet vårt i 2014.

Hun spesialiserer seg innen kardiologi og reproduksjon. Hun trives også veldig godt når hun får holde på med indremedisin. I 2019 starter hun på masterutdannelse i København sammen med Isabell.

Silje jobber samvittighetsfullt, grundig og er meget engasjert i pasientene sine. Både dyr og eier blir svært godt ivaretatt  i Siljes’s hender.

Som oss andre, har også Silje kjæledyr. Det er Gordon setter blandingen Eros og katten Shadow -en nydelig Hellig Birma på 6 år.

Isabelle Larsson

Veterinær

Isabelle vokste opp i Ystad helt sør i Sverige. Hun har gått på samme universitet som Silje, Warsaw Univerity og Life Sciences i 3 år og deretter på Norges Veterinærhøyskole i 3 år ( NMBU). I 2019 starter hun på masterutdannelse i København.

På fritiden er hun med familien sin og pusser opp huset. Faglig liker hun indremedisin ,  øyne og kirurgi best.

Hun har Grand Danois som heter Calvin.

Jeanette Brekke Hansen

Veterinær

Jeanette studerte i Hannover i Tyskland og ble uteksaminert i 2001. Hun jobbet 4 år i Tyskland før hun flyttet tilbake til Norge i 2005.

Hun har etterutdannet seg innen kirurgi, tannbehandling, endoskopisk kirurgi og undersøkelser. Hun har også mye erfaring med kaniner, gnagere og eksotiske dyr.

Jeanette kommer fra Holmestrand og ble en del av vårt team i juni 2017. Hun er en veterinær med mye erfaring og er opptatt av å gi den beste behandling til både både to – og firbente.

Jeanette har også en hund som heter Molly.

Ronja Hauan

Autorisert Dyrepleier

Ronja er autorisert dyrepleier her hos oss. Hun gikk på dyrepleierstudiet i Kolding i Danmark. Hun studerte der i 3 år, og hadde samtidig praksisen sin hos oss. Hun ble en del av teamet vårt i 2015.

Hun trives best når hun får være i poliklinikk sammen med både tobente og firbente.

Ronja har en Staffordshire bull terrier som heter Dexter.

Line Eide

Dyrepleier

Line gikk på dyrepleierstudiet i Kolding i Danmark. Hun studerte i 3 år og hadde samtidig praksis på Din Dyreklinikk i Sandefjord.

Hun har tatt etterutdanning innen anestesi som er hennes hovedinteresse.

Line har  hundene Smilla og Phoebe.

Preben Bjørnestad

Klinikk Assistent

Preben er klinikk assistent her hos oss, og er en alt mulig mann. Han interesserer seg veldig innenfor veterinær faget, og har planer om å studere dette.

Dere vil se Preben mye i poliklinikk, og han møter alltid kundene med ett smil.

Nicolay Bjørnestad

Resepsjonist

Nicolay er resepsjonist her hos oss. Hos oss er han administrator, og holder seg godt oppdatert på fòr til hund og katt.

På fritiden er han veldig glad i friluftsliv, og er en aktiv jeger.

Vivian Andersen

Klinikksekretær

Vivian er en av de du først møter på tlf, eller i resepsjonen hos oss. Hun er administrator, og holder styr på oss andre her på klinikken.

Hun er utdannet innen service, og tar godt vare på både tobente og firbente kunder.

Hjemme har hun hunden Nala.

Benjamin Bendsen

Dyrepleier student 

Benjamin er en dansk dyrepleier student, og har sin praksis hos oss ved siden av skolen i Danmark. Han trives best når han får være med i poliklinikk og drive med almenpleie.

Hjemme har han ragdollen Cedrik.